onsdag 23 juni 2010

Druvor

Fortfarande 10 dagar efter...

På fredagsmorgonen efter att först ha varit på 7eleven och köpt huvudvärkstabletter (medan Utis-studenten stod bakom mig i kassan och lekte med mina bröstvårtor till den unge killen i kassans stora glädje), tog vi pendeltåget tillsammans med en massa människor på väg till jobbet. Så hoppade vi av och då noterade jag hur onykter han var. Jäklarns vad ostadig han var på benen. Vi nådde hans rum, slet av oss kläderna, kröp ner och somnade.

Efter några timmars sömn vaknade han och jag vaknade av att han gosade med mig. "Hade vi bra sex när vi kom hem", undrade han. "Vi hade inte sex imorse", svarade jag. Så då tog vi det på en gång. Jag var trött och hade ont i huvudet (trots huvudvärkstabletter innan vi lade oss, men inte migrän iallafall), så han fick rida så länge han ville. Insåg förövrigt hur blek jag är, speciellt dagen efter alkohol (annars har man lite röd-färg på händerna och kinderna iallafall). Såg ut som ett spöke bredvid Utis-studenten, som trots allt inte är jättemörk.

När det var överstökat fick jag mig två glas vatten och två nya huvudvärkstabletter, vi somnade och skedade ett par timmar. När vi vaknade igen ville han gosa och sedan ha mer sex. Men när han sträckte sig efter en kondom bankade det på dörren. Det visade sig vara kompisen som sov på golvet gången innan (när vi var lite mer exhibitionistiska). Han hade tydligen haft bra sex halva morgonen tillsammans med killen från den Vilda baren.

Fick 2 vindruvor till frukost, var tokhungrig, så efter en stunds allmänt snack tackade jag för mig (efter att ha kollat så ingen av dem skulle ut på fredagskvällen) och traskade till tåget. Nu borde historien fortsätta "jag åkte till centralen, bytte och landade hemma i soffan", men som vanligt blev det inte riktigt så...

2 kommentarer:

Kim M sa...

Gött att bli riden bara så där.

Ponte sa...

Javisst, härligt.