torsdag 2 oktober 2008

Söndagsporr

Det blev ju inte separata sängar, det är inte helt fel att sova naken med en man ju, så Ponte slet av sig kläderna och han den andre följde mitt exempel. Efter mååånga timmars sömn så tog vi oss ur sängen utan att några större sexuella incidenter inträffat och gav oss ut på stan för att hitta frukost.

Det blev brunchtallrik på ett rätt trevligt ställe, lite ägg och bacon, lite naturell yoghurt med lönnsirap (låter konstigt men en mycket smarrig kombination för den som är intresserad), fattiga riddage och färsk frukt. Mumsigt var det även om man inte kände sig allt för fräsh efter att inte ha duschat och fortfarande iklädd gårdagskvällens kläder.

Så blev det besök i de båda bögporrbutikerna vid Istedgade, har inte varit där på tid och evighet så det var kul att se att den ena byggts om och var riktigt fin. Så tog vi avsked och jag skulle bege mig till tåget, men insåg att jag skulle missa det och tänkte istället ta en söndagsöl.

Det fanns två ställen att välja på och jag tror att jag valde fel, men men... Det blev ändå rätt trevligt och frågan om vilket land som är friast, Danmark eller Sverige dök upp, men mer om det senare. Den enda ölen jag skulle dricka blev snabbt till två, men efter det gav jag upp och åkte hem istället. Så blev min helg den här veckan...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och handlades det något i porrbutiken?

Ponte sa...

Nix, jag handlade inget, jag får ta och titta förbi där en annan dag kanske och shoppa loss, hur har jag klarat mig utan en jättebuttplug, handklovar och stora kukboken?

Anonym sa...

Det undrar jag också!