torsdag 23 oktober 2008

Dansk raggning

Dags för nästa ämne, raggning. När det gäller raggning är danskarna lite framfusiga och rätt så rakt på sak. En del är mycket svåra att neka, de ger liksom inte upp, har de bestämt sig för nått så har de. Danskarna är inte värst blyga av sig generellt och väntar inte ut bytet, ser man nått spännande så är det bara att slå till på en gång, varför vänta?

När dansken ska slå sina klor i dig smickrar han gärna, han är väldigt trevlig och lite översvallande på nått sätt. Du som "jaktbytet" kommer att få höra en massa bra saker om dig själv, den första stunden kommer han att vara mycket korrekt, men när han fått dig lite intresserad är han minsann snabb på att utnyttja situationen, innan du vet ordet av det har du en tunga i din hals. I det läget är det svårt att backa ur...

Dansken är spontan i sitt sätt, han står inte och väntar och funderar ut en strategi eller hoppas att du ska ta första steget, vill han ha nått så hoppar han med huvudet före rakt in i situationen och ser var den tar vägen utan att fundera. Attackmetoden är nog rätt effektiv och för att ta fram en jämförelse med svenskar igen så förstår danskarna inte att svenskar överhuvudtaget lyckas hamna i säng med någon (jag har fått frågan flera gånger) eftersom de ses som blyga, planerande och ospontana killar som bara väntar på att någon ska ta ett initiativ.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Japp.
Här är jag ack så svensk.

Ponte sa...

Det är vi, måste måste måste jobba på det!