torsdag 23 juni 2011

Spritinläggning

Och på söndagen var det eftermiddagspass i den Vilda baren, söndagsstammisarna kom förbi, många shots blev det, kom på att jag skulle ta ett senare tåg, kom hem kl 6 måndag morgon alltför full. Fick sova 4,5 timma, upp och till Köpenhamn för ett pass i den Trevliga baren.

Missade sista tåget hem, orkade inte ta nattbussen, gick på den Vilda baren, fortsatte till Dansbaren, var hemma 6 på morgonen lagom onykter.

Sov 4,5 timma, upp och till Köpenhamn för ett pass i den Trevliga baren. Missade sista tåget hem, orkade inte ta nattbussen, gick på den Vilda baren, fortsatte till Dansbaren, var hemma 6 på morgonen lagom onykter.

Sov halva dagen, så blev det nattpass i den Vilda baren, sedan Dansbaren och Morgonvärdshuset där en av de trevliga stammisarna tömde gammeldansk och fernet i mig, det blev många till slut.

Vidare till den Trevliga baren som gäst och så till den Vildabaren. Träffade den knubbiga italienaren som åter är i Danmark. Tröttnade på hans tjatande och följde med honom hem. Först förbi en restaurang för att hämta nycklar, sedan till en station i ösregnet och så blev vi hämtade sista biten av hans mycket läckre bror...

12 timmar i säng, inget sex. Så fredag eftermiddag i den Vilda baren, träffade så många trevliga människor att jag blev hängande till stängningstid, vidare till Dansbaren, kom hem ordenligt berusad kl 7 på morgonen, fick sova 3 timmar, upp jobb på den Trevliga baren, hem direkt, 5 timmars sömn, till den Trevliga baren på söndagen, missade sista tåget, gick ut, blev halvfull.

Har druckit alldeles för mycket den veckan, det håller inte...

Inga kommentarer: